Nieuws

Gereedschap uit een toolautomaat

Gereedschap uit een toolautomaat

Om onze klanten goed te bedienen heeft Metaalbewerking Meirlaen een grote voorraad aan gereedschappen nodig zoals frezen, boren, tappen… We willen steeds vermijden dat er een onnodige productiestop zou moeten plaats vinden door een eventueel tekort aan gereedschappen.

Voorinstelapparaat: 100% nauwkeurig

Voorinstelapparaat voor gereedschappen

Voor verspanende metaalbewerkingen is het van essentieel belang dat het gebruikte gereedschap uiterst nauwkeurig op voorhand wordt opgemeten. Het kan daarbij gaan om de afmetingen zelf, maar bijvoorbeeld ook over een bepaalde hellingsgraad.

Krimpapparaat voor gereedschap

Krimpapparaat voor gereedschap

Voor onze opdrachten moeten de gereedschappen zoals boren, frezen, enz. constant vervangen worden in functie van de opdracht en de noden van de klant. Bovendien is het van enorm groot belang dat alle boor- en freesgereedschappen 100% correct gemonteerd zijn, bijvoorbeeld voor een ideale schroefdraad of een perfecte uitlijning.

Reproduceren zonder tekenplan? Het kan bij Meirlaen Metaalbewerling !

Reproduceren zonder tekenplan

Vaak krijgen we aanvragen om een bepaald werkstuk staal, aluminium of kunststof te herproduceren, terwijl er geen plannen van beschikbaar is. Voor rechte stukken is het uiteraard eerder eenvoudig om de afmetingen te bepalen, maar wat met ingewikkelde, kromme of gebogen vlakken? Voor onze klanten is het natuurlijk essentieel dat het nieuw stuk volledig identiek is aan het origineel.