Nieuws

3D printer

Gereedschap uit een toolautomaat

Zoals altijd hebben we gekozen voor innovatie. Door de aanschaf van een 3D printer kunnen we complexe vormen, prototypes en kleine series op een zeer precieze manier afwerken. De prints bezorgen onze klanten de kwaliteit die ze nodig hebben, afgestemd op de noden van dat moment.

Gereedschap uit een toolautomaat

Gereedschap uit een toolautomaat

Om onze klanten goed te bedienen heeft Metaalbewerking Meirlaen een grote voorraad aan gereedschappen nodig zoals frezen, boren, tappen… We willen steeds vermijden dat er een onnodige productiestop zou moeten plaats vinden door een eventueel tekort aan gereedschappen.

Voorinstelapparaat: 100% nauwkeurig

Voorinstelapparaat voor gereedschappen

Voor verspanende metaalbewerkingen is het van essentieel belang dat het gebruikte gereedschap uiterst nauwkeurig op voorhand wordt opgemeten. Het kan daarbij gaan om de afmetingen zelf, maar bijvoorbeeld ook over een bepaalde hellingsgraad.

Krimpapparaat voor gereedschap

Krimpapparaat voor gereedschap

Voor onze opdrachten moeten de gereedschappen zoals boren, frezen, enz. constant vervangen worden in functie van de opdracht en de noden van de klant. Bovendien is het van enorm groot belang dat alle boor- en freesgereedschappen 100% correct gemonteerd zijn, bijvoorbeeld voor een ideale schroefdraad of een perfecte uitlijning.